Header

Commanderie des Costes du Rhône

Baronie Gent

---

Les amants du Rhône 2015

---

Beste liefhebber van de Rhône,
Beste vriend(in) van de Baronie Gent,

Ook in 2015 wil de Baronie Gent van de Commanderie des Costes du Rhône iets unieks creëren rond en met de beste rhônewijnen. Voor de neofieten organiseren wij leerrijke masterclasses, voor de jonge enthousiaste wijnlovers hebben wij het nieuw degustatieconcept van de G-Night ontworpen, voor de epicuristen onder ons gaan we voor een hoogstaand culinair kapittelbanket. Voor elk wat wils, waar telkens de kracht en de finesse van de rhônewijnen centraal staan.

In 2014 kon je als lid van 'les amants du Rhône' alvast kennismaken met onze verschillende concepten: vergeet bijgevolg niet je lidmaatschap in 2015 te verlengen bij de Commanderie des Costes du Rhône - Baronie Gent!

Voor 50€ per jaar geniet u van verscheidene voordelen, o.a. 

• 2x per jaar wordt u uitgenodigd op een voordracht over een deelaspect van de rijke wereld van de Rhône wijnen;

• 2x per jaar is er een masterclass Rhônedegustatie met 8-tal wijnen gekoppeld aan het thema van de voordrachtavond. Niet-leden betalen 40€ per avond. Als lid betaalt u slechts 20€; 

• meerdere keren per jaar krijgt u onze email newsletter met info over de Rhône regio en de verschillende activiteiten van de Baronie Gent + mogelijkheid tot voorinschrijving op deze activiteiten;

• een korting van 20€ op kapittelbanket en 5€ op de Triple G-Party (enkel voor het lid);

• ......

Lees hier meer over de andere fantastische voordelen van een lidmaatschap van Baronie Gent en de Commanderie des Costes du Rhône. 

Verleng je lidmaatschap vandaag nog door overschrijving van 50 € op het rekeningnummer van de Baronie BE69 6301 9106 2878 met vermelding van uw naam + lidmaatschap 2015.

Reserveer alvast je plaats op ons uniek 10de kapittelbanket op vrijdag 30 januari 2015 !

Wij wensen je een boeiend en creatief wijnjaar 2015. Tot binnenkort!

Philippe Tielemans - Consul Baronie Gent

Meer info over de Baronie Gent: www.baroniegent.eu

---
---

Wenst u in de toekomst deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen?
Laat het ons weten en wij schrappen u uit ons bestand.