Header

Commanderie des Costes du Rhône

Baronie Gent

---

Beste liefhebber van de Rhône,

Op vrijdag 21 oktober 2016 gaat ons 11de kapittelbanket door. Wij willen er opnieuw iets bijzonders van maken, waarbij de charme van de verfijnde keuken gekoppeld wordt aan de rijke vinologische variëteit van de Rhônevallei. 

Voor deze bijzondere aangelegenheid is de Baronie Gent fier u te mogen uitnodigen bij Gert en Patrick in de Tafel van 2 te Ninove (Outer).

Het diner zal natuurlijk geopend worden door een receptie waarna twee voorgerechten, een hoofdgerecht en een dessert zullen volgen. Pure verwennerij door de gastheren Patrick en Gert in hun uniek restaurant dat is opgetrokken uit recuperatiemateriaal maar bulkt van de hedendaagse kunst. Hun credo is vanuit de klassieke basis van de Franse gastronomie een moderne interpretatie van verse seizoenproducten op het bord brengen. Meer info over de Tafel van 2 kan je ook vinden via hun Facebook pagina.

Op het kapittelbanket worden traditioneel enkele gasten geïntroniseerd. Noteer alvast dat de door de Wall Street Journal tot beste kaasmeester van Europa uitgeroepen Michel van Tricht en de levende legende Paul Van Himst, onze beste voetballer ooit, in onze selecte club zullen worden opgenomen.

Kostprijs

Voor dit culinair spektakel en veel meer, betaal je de ronde som van 100 €.

Wenst u meer te weten te komen over de Baronie Gent van de Commanderie des Costes du Rhônes of over onze aktiviteiten, aarzel niet om onze website (www.baroniegent.eu) te bezoeken.

Inschrijven

Mogen we u vragen uw inschrijving voor 15 oktober 2016 te bevestigen via mail naar bart.van.canegem@telenet.be en door overschrijving van 100 € op het rekeningnummer van de Baronie BE69 6301 9106 2878 met vermelding van uw naam.

Deze prijs omvat alles wat het menu betreft, inclusief wijn, water en koffie. Het aantal plaatsen zal strikt beperkt zijn omwille van het uitzonderlijke karakter van dit evenement. Graag de volledige naam, ook van de partners en/of kennissen.

Meer info hoe je de locatie kan bereiken vind je op www.detafelvan2.be

De allerlaatste info over het kapittelbanket vind je hier !


Philippe Tielemans - Consul Baronie Gent
De commandeurs van Baronie Gent

---
---

Wenst u in de toekomst deze nieuwsbrief niet meer te ontvangen?
Laat het ons weten en wij schrappen u uit ons bestand.